JULY SOFT .NET BLOG

About GEYSIR ENTERPRISE SEARCH, .NET, TECHNOLOGY and MORE

PatriotFest Editia 2018 – Locul 1 la “Optimizarea Peformantei Umane”: Geysir Enterprise Search by JulySoft.Net inmanat de D-ul Andrei Oprina, Directorul ITA din cadrul SRI

Tocmai s-a incheiat PatriotFest Editia 2018, concurs national organizat de MApN, MAI, SRI, STS, SPP in parteneriat cu asociatia New Strategy Center. Un eveniment fascinant, in cadrul caruia romanii inovatori de pretutindeni au avut ocazia sa-si prezinte proiectele funtionale in mai multe domenii.

Felicitari tuturor organizatorilor PatriotFest pentru reala sursa de inspiratie oferita noua tuturor romanilor precum si sansa oferita participantilor!

 

Popa Dumitru-Stelian a participat la sectiunea “Optimizarea performantei umane” cu produsul “July Soft Geysir Enterprise Search”.

Participarea a inceput cu discutii interesante in cadrul forumului PatriotFest si apoi a urmat o demostratie detaliata a produsului “Geysir Enterprise Search”, exemplificand functionalitatile si beneficiile aduse de acest motor de cautare in cadrul oricarei institutii care l-ar implementa.

 

Popa Dumitru-Stelian a obtinut succesul maxim si recunoasterea PatriotFest, primind locul 1 la categoria “Optimizarea performantei umane” pentru produsul “Geysir Enterprise Search” - puteti vizualiza acordarea premiului la gala PatriotFest aici (minutul 47).

 

Ne face o deosebita onoare si ii multumim mult D-nului Andrei Oprina, Directorul Institutului pentru Tehnologii Avansate (ITA) din cadrul SRI(Serviciul Roman de Informatii) pentru frumoasa inmanare a premiului 1 pentru "Geysir Enterprise Search" - Popa Stelian la sectiunea "Optimizarea performantei umane".

Puteti vizualiza inmanarea premiului aici.

Multumim Simonei care a fost prezenta sa ridice premiul in locul lui Stelian.

 

 

Multumim PatriotFest pentru sansa oferita de a participa la acest eveniment national, precum si pentru increderea oferita si premierea lui Geysir cu locul 1 in optimizarea performantei umane!

Felicitari Stelian! July Soft iti multumeste pentru intreaga contributie la crearea si promovarea lui “Geysir Enterprise Search”!

 

 

Alte informatii despre PatriotFest Editia 2018 gasiti la:

 

Depuneti toate eforturile si pasiunea pe care o aveti si visele pot deveni realitate!

La multi ani, Romania! Multumim PatriotFest! Felicitari Stelian!

 

Iulia de la JulySoft.Net

Add comment

Loading